Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 963 1601, recepcio@jogaliget.hu

Fitness

Fit Ball Pilates

A Fit Ball labdákat kezdetben rehabilitációs célokra fejlesztették ki, főként a gerincsérülések kezelésére. Azonban hamar felismerték, hogy ez az eszköz sokoldalúan felhasználható a sport területén is.

Hot pilates

Használd az erőteljes nyújtást, méregtelenítést, és erősítést elősegítő felfűtött termet pilates gyakorlásodhoz is!

Body Art

Hatékony és gyors alakformáló edzést keresel, de nem kedveled a szív- és érrendszert kondicionáló cardio típusú mozgást? A jóga lassú Neked? A bodyArt foglalkozásokon áramló, kecses mozdulatok segítségével érheted el a célodat!

Pilates

Próbáltál már 60 percet behúzott hassal? És úgy, hogy közben még dinamikus gyakorlatokat is végzel? Szeretnél megtanulni egyensúlyozni áramló mozgás közben is? A pilates váratlan kihívásokat jelent, bármennyire is gondolod magad edzettnek. Próbáld ki, és megérted, miért!

Alakformáló torna

Vagy más néven: kondi, zsírégető, core, funkcionális edzés, vagy a rettenetes "has-láb-popsi". Még mindig az alakformáló a legismertebb, és leginkább vállalható, nem? ;-)

TRX

A TRX 2009-ben indult világhódító útjára. A Jógaligetben 2011. óta elérhető. Forradalmian új edzésmódszer, melyet Randy Hattrick exkatona a társaival együtt fejlesztett ki azért, hogy olyan helyen is tudjanak ezdeni, ahol nincsen semmilyen edzési lehetőség, csak a saját tested. A TRX edzésen egy speciális hevederrel gyakorlunk, melyet egy fém kerethez erősítünk. A gyakorlatokat a saját súlyunkkal végezzük, és a terhelést mindenki az erőszintjének megfelelően állíthatja be.

Kezdő TRX

Érdekel a TRX, de rutin hiányában félsz csatlakozni a kemény maghoz? Ezen az órán biztonságosan, nagy edzői figyelem, és sok magyarázat mellett sajátíthatod el a TRX alapgyakorlatait.

SPINNING

A spinning speciális edzőtermi kerékpárokon végzett, magas intenzitású, zenés fitness óra, és az egyik legkiválóbb kardió edzés. Egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A spinning-gel, akár 800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt.

Slim-Traning

Stepp padon végzett egyszerűbb, dinamikus mozgásforma.

Zumba

A ZUMBA® a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, dinamikus táncokkal (Salsa, Rumba, Samba, stb.) tarkított fitness program. A Zumba úgy fogyaszt, hogy közben jól érzed magad a latin zenék és a fiesta hangulat miatt.

Hot Iron

Aki a Hot Iront kitalálta pontosan tudta, hogy mi kell a modern embernek, aki szeretne rövid idő alatt jelentős eredményt elérni. Az edzés pörgős zenére történik, ezért a pulzus végig magas, a keringési rendszer és a szív jelentős terhelést kap, ami az állóképességet fejleszti.

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»