Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 963 1601, recepcio@jogaliget.hu

Masszázs

  Stúdiónk otthont ad a Masszázs Ligetnek  

Megbízható és profi masszőrt keres?
Jelentkezzen be az alábbi telefonszámok egyikén!

 

 
 

               

            

 

 

 

 

 

 

 

Bartus Mária

(Liget)

 

 

svéd-, talp-, cellulit-, kínai masszázs

  30/ 3368817

 

 

 

 

  

 Juhász Szilvia

 

svéd-, holisztikus svéd- talp reflexzóna-, nyirok-, sport-, alakformáló és cellulit kezelések, mélyszöveti masszázs, fájdalomcsökkentő kezelések

A kezelés során különböző masszázsfajták közül választhat. Az általam alkalmazott módszerek hatékony segítséget nyújtanak egyes mozgásszervi panaszok, betegségek kezelésében, megszüntetésében, illetve megelőzésében.  Emellett a masszázs elősegíti a jó közérzet megteremtését és a kellemes kikapcsolódás élményét nyújtja.

 

 30/ 7990265

 

Urbantsek-Mayer Fanni

 

 

Hát-nyak masszázs
Relaxáló masszázs
Sport, frissítő masszázs
Talpmasszázs (reflexológia)
Arcmasszázs

 

  20/ 2209540

 

 

        

                                                 

  

Komlóné Takács   Hajnalka

 

 

Aromaterápiás hátmasszázs, Lomi-Lomi masszázs,

Thai olajos masszázs, Stresszoldó masszázs

                                  Champi (Indiai) fejmasszázs

 

   

 

 30/624-2323
New layer...

 

 

 

 

Masszázs kínálatunk

 Svédmasszázs

Erőteljesebb, lágyabb masszázsfogásokkal igyekszünk segíteni a feszültség okozta izomcsomók, fájdalmak oldásában.

Relaxálásra, frissítésre, stresszoldásra is kiválóan alkalmas.

 


Mélyizom – masszázs

Egy erőteljesebb masszázst, az izomzat alaposabb, részletesebb átdolgozását jelenti, kombinálva az ízületek átmozgatásával. Megelőzésre éppúgy hatásos, mint a régebbi, fájdalmasabb problémák esetén.

 


Alternatív nyirokmasszázs

Nyirokrendszerünk állapota meghatározza az immunrendszerünk erősségét, szervezetünk ellenálló, és teherbíró képességét.

Kifejezetten méregtelenítő masszázs, tökéletes kiegészítője tisztító kúráknak.

 Cellulit masszázs

Masszázs mellett speciális olajjal, táplálkozási és életmódbeli tanácsokkal segítünk eltűntetni a narancsbőrt a testedről.

 Shiatsu masszázs

Japán eredetű holisztikus gyógymód, masszázs. Célja a testet behálózó energiapályákon keringő életenergia harmonikus kiegyenlítése. Kellemes, lágyabb, ringató mozdulatokat, nyújtásokat alkalmazunk a masszázs során. Kiváló, ha ellazulni, feltöltődni szeretnél, vagy csak kikapcsolnál egy kicsit. Az egész test sorra kerül, ruhában történik a masszázs, ezért kérlek, hozz magaddal kényelmes, laza, váltóruhát, zoknit.

 


Talpmasszázs

Tudtad, hogy van a testünkön néhány olyan terület, ahol szerveink kicsinyített mása megtalálható? Ide sorolható a talp is. Masszázs során a szervek harmónikus működését segítjük.

Nagyon hasznos immunrendszered erősítésére, stresszoldásra is.

 

Lávaköves masszázs

Szüless újjá a természet erejével, láva és nemes kövekkel. Kellemes illóolajokkal, lágy zenével, 40 – 50 C-ra felmelegített kövekkel segítünk a maximális kikapcsolódásban.

Erős relaxáló hatása mellett, támogatja a nyirokrendszer működését is.

 


Immunerősítő masszázs

A nyirokrendszerünket stimuláljuk, aktívabb munkára késztetjük. Segítségül hívunk egy méregtelenítő kúrát és sok mozgást.

 


Csokoládé masszázs
A csokit tartalmazó krémmel a bőr alá juttatunk számos értékes vitamint, aminosavat. A kezelés teljes testi-lelki megújulást eredményez.

 

 

Gyermek masszázs

Jótékony hatással van a gyermek fizikai és érzelmi állapotára. Pozitív hatást gyakorol az immun-, ideg-, keringési rendszerre, a csontokra és az emésztőrendszerre, a szellemi és lelki fejlődésre. Nyugtató hatása miatt, különösen ajánlott ha nagyon mozgékony a gyermek. Az érintessél kapcsolatos újfajta élmény kapcsán, a kialakulóban lévő társas viselkedésére pozitívan hat.

A kezelés során természetes olajat használok. A masszázs alatt az egyik szülő jelen lehet.

 

Ayurvedikus masszázsok

Az Ayurvéda kihasznál bizonyos különlegesen érzékeny pontokat a bõr felületén. 107 ilyen úgynevezett marma van. A marmák vagy energiapontok az embei test különböző részein helyezkednek el. Ezek az öt szerv találkotóhelyei: ínszalagok, nedvcsatornák(idegek, nyirok,artériák,erek), melyek keresztezik egymást. Bár a szemnek láthatatlanok, a marmák elérhetõek érintéssel, sõt a test egyensúlyának fenntartása szempontjából fontosak. A marmaterápiának nevezett masszázstechnika stimulálja ezeket a pontokat.

 

 

Kranioszakrális terápia, traumafeldolgozás                         30/ 797- 6120

 

Beindítja a test öngyógyító folyamatait a testben kialakult blokádok feloldása által. Feloldja a gerinc mentén kialakult állandó vagy visszatérő izomgörcsöket, rossz tartást. Biztosítja a test méregtelenítésének szabad folyását. Jó közérzetet, rugalmas mozgást biztosít. Különösen javallott az
érzelmi terhek által kialakult stressz és egyéb betegségekkel küzdőknek.

 

Hangtál terápia          70/903 7255

A hangtálakat kiegészítő terápiaként és önállóan is alkalmazom. Mikor mire van szükség alapon szoktam ötvözni a kettőt is, „elődolgozásképpen” masszázzsal kezdünk, hogy megszüntessük a felgyülemlett testi szinten is mutatkozó feszültséget, az izomlazítás után pedig egy mélyen pihentető és felszabadító élményben lehet részed a hangtálak által.

     Hatása a hanghullámok rezonanciájában rejlik. A tálak hangjai test, lélek és szellem harmóniáját segítik visszaállítani. A hanghullámok szó szerint kirezegtetik az alacsony rezgésű energiákat így képesek energiablokkokat oldani, szabad áramlást létrehozni ezzel, ami önmagában egy gyógyító folyamat. A kezelés után energia szintünk megemelkedik, pozitív tartalmakkal töltekezünk be. Ha szeretnéd kizárni a külvilágot és egy nyugodt pihentető térben elengedni gondolatokat, érzéseket a hangtálakon keresztül egy lebegős kiüresedett megélésben lehet részed miközben kapcsolódsz mélyen önmagaddal.

A masszázs és a hangterápia együttesen:                             

-          Kisimítja az idegrendszert

-          Segít az ellazulásban, a feszültég oldásában

-          Mélyíti a testtudatot, a testhatáraid

-          Segít egységbe kerülni önmagaddal

-          Lelki folyamatokat támogat

Peter Hess tálakkal dolgozom a masszázs során pedig doTerra esszenciális olajokkal, amelyek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak- CPTG (Tanusított Tiszta Terápiás Minőségű) minősítéssel rendelkeznek.

N

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»