Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 367 16 87, recepcio@jogaliget.hu

Jóga

Hot hatha jóga

Unod már a kötött sorozatokat? Valami újdonságra vágysz? Ezen az órán a tradicionális hatha jóga változatosságát kombináljuk a felfűtött jógaterem előnyeivel.

Jóga 1. sorozat

A Jóga 1. sorozat ideális azoknak, akik szeretnék alakjukat formálni vagy leadni a súlyfeleslegüket. Az 1. sorozatba több olyan könnyített pózt gyakorlunk, melyet a kezdők is végre tudnak hajtani. 

Kezdő Jógaliget Air

Újdonság!!! Kezdő Jógaliget Air óra indul Május 1.-től minden Hétfőn 17:00-18:00-ig! Május 1.-én az első óra ingyenes! Ha kiszeretted volna már próbálni ezt a fajta mozgásformát de nem mertél beugrani egy haladó csoporthoz,akkor itt az idő ,hogy kipróbáld!! Ági gondoskodik róla ,hogy minden kétely illetve félelmed legyőzd a levegőben való edzéssel kapcsolatban! Mindannyian azért küzdünk, hogy kitörjünk a szokásaink és félelmeink korlátai közül. A Jógaliget Air megnyitja a határainkat. Miért korlátozzuk a jógagyakorlásunkat a talajon végezhető gyakorlatokra?

Hot Core jóga

HOT CORE FLOW  YOGA  

Yin-yang

Yin-Yang jóga

Core - training

A core szó jelentése központ – ez esetünkben testünk tartóizmaira, a törzsizmok összességére vonatkozik. A core training egy olyan edzéstípus, amely a törzs mélyizmaira koncentrál. Célba veszi az összes olyan izomcsoportot, amely a gerincet és a medencét stabilizálja. Viszonylag új irányzat a fitness területén, Magyarországon még csak most kezd beszivárogni az edzőtermek órarendjébe, de az atléták már évek óta alkalmazzák.

Edzés technika workshop

Edzés technika workshop

Hangfürdő

hangfürdő

Jógamix

Jógamix Dórival   Jógamix óráimon ötvözöm a tradicionális hatha jógát a dinamikus flow, az erősítő jellegű core (törzs) és a preventív gerincjógával, mindig a résztvevők aktuális kéréseire, kimondott és kimondatlan igényeire szabva.   Vannak statikusabb alkalmak, amikor a precizitásra és a hosszan, több légzésen át kitartott testhelyzetekre viszem a hangsúlyt. Máskor dinamikusan gyakorlunk, mert van, hogy az segít kikapcsolni az elmét, ha folyamatosan mozgásban vagyunk.   Az igényekhez igazodva az óra lehet például erősítő jellegű, csípőnyitó, tartásjavító, spárganyitó, gerinccsavaró, egyensúlyozó, kartámaszos, vállnyitó, fejenállás-előkészítő stb. és ezek kombinációi.   Ezeket az óráimat esetenként páros jóga gyakorlatokkal és a gyermekjógából átemelt elemekkel fűszerezem. Az óra menete megszokott módon zajlik: ráhangolódás és átmozgatás után nap- (vagy épp hold) üdvözleteket végzünk, ászanákat (testhelyzeteket) gyakorlunk, pránajámát (légzőgyakorlatokat) alkalmazunk; valamint vezetett relaxáció is az óra részét képezi.   Az óra legnagyobb részét az ászanagyakorlás teszi ki, s ez alatt fókuszálunk az adott témá(k)ra, csúcspóz(ok)ra vagy testtáj(ak)ra.   Az óra fókuszától függetlenül nagy hangsúlyt kap az egyes gyakorlatok közben és után a fizikai test érzetein túl, a finomenergetikai változások megfigyelése, tudatosítása is – a befelé figyelés.   Ezt az óratípust elsősorban azoknak ajánlom, akiknek van már némi jógás tapasztalata vagy egyéb sportban szerzett állóképessége. De kihívásra vágyó kezdőket is szeretettel látok, mert az órákon az alapoktól indulunk és a  gyakorlatoknál többféle nehézségi fokozatot mutatok, így mindenki kiválaszthatja a neki épp akkor legmegfelelőbb verziót - tekintettel a határaira.   Természetesen a Jógamix órákon is a tőlem megszokott részletességgel építjük fel az ászanákat. Instrukcióból itt sem lesz hiány! Gyertek!

Power jóga workout

 Nagy intenzitású jóga és saját testsúlyós edzés mellyel az egész testet erősítjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a kartámaszokra és a hát izmaira. Ajánlott fogyni vágyóknak, vagy akik szeretnének formásodni, nyújtani esetleg erősödni. Az óra kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott mert a gyakorlatok kivitelezése nem nehéz, a hangsúly a kitartásukon van.

Akrojóga

Küzdd le a félelmeidet, élvezd a közösség inspiráló erejét, miközben rengeteg érzékszerved fejlődik, a tested pedig rugalmasabb lesz, mint valaha. Az akrojóga nem csak extrém mutatványokból áll - sokkal több annál. Ismerd meg velünk ennek a mozgásnak a varázslatos világát!Jöhetnek gyerekek és férfiak is bátran! Sőt! Bárki, olyan is aki még sohasem jógázott. Mi már nagyon várjuk január 20-át ☺ Petra és Dóri*********

FLOW jóga

A FLOW felkészítő alkalmak során olyan ászanákat gyakorolhatsz, melyek fokozatos terheléssel előkészítenek a hot jóga FLOW gyakorlására. Ha még nem gyakoroltál dinamikus jógasorozatot, vagy kezdő vagy, itt érdemes elindulnod! A gyakorlatokat szobahőmérsékletű teremben végezzük.  

Változatos hot jóga FLOW

Unod már a kötött sorozatokat? Valami újdonságra vágysz? Ezen az órán dinamikus jógasorozatunkat tesszük kevésbé kiszámíthatóvá.

Ashtanga jóga

  Az Asthanga jóga a hatha jóga egyik összetett, dinamikus formája, amely kötött gyakorlatsorokból áll. A sorozatok nem csak az ászanákat állítják sorrendbe, hanem összekötik őket a mozgással (vinyasa), a légzéssel (udzsájí pránájama), a bandhákkal (energetikai zárak) és a dristikkel (tekintet egy adott pontra szegezése). Így a gyakorlás folyamatosan, megállás nélkül zajlik, és ritmusát az udzsájí légzés adja, mely technika segítséget nyújt az elme lecsendesítésében.

Haladó hot jóga

Ajánljuk neked, ha szeretnél tovább lépni a jóga gyakorlásban. ha a jóga gyakorlatok kivitelezése során a tökéletességre törekszel. ha még nagyobb erőnlétet és rugalmasságot szeretnél. ha egy dolgos nap végén szeretnél megnyugodni és befelé fordulni. ha érdekel a bandhák (izomzárak) gyakorlása.

Hot jóga FLOW

A Hot jóga Flow sorozatban a jóga gyakorlatokat dinamikusabbá tettük azok kedvéért, akik szeretik a dinamikus mozgást és szeretnek hot jógázni. A különböző jógapózokat egymás után végezzük a légzés ütemére, és egy-egy pozícióban 5-8 légzésig időzünk. A dinamikus, de nem túl gyorsan végzett jóga gyakorlatok hatására erősödsz, rugalmassá válsz és a dinamikus mozgás segít fogyni. A hot jóga FLOW órát kezdőknek és haladóknak is bátran ajánljuk!

Hot jóga 1. sorozat

A Hot jóga 1. sorozat ideális azoknak, akik szeretnék alakjukat formálni vagy leadni a súlyfeleslegüket. A gyakorlatokat 33-34 fokos melegben, magas páratartalom mellett végezzük, melynek méregtelenítő hatása van. Az anyagcseréd felgyorsul és az izmaid, ízületeid is jól fogják magukat érezni. A gyakorlás nem tanfolyam alapú, így bármikor be lehet csatlakozni a gyakorlásba.

Hatha jóga

A jóga célja az elme lecsendesítése annak érdekében, hogy a világot és benne önmagunkat annak valóságában láthassuk. A hatha jóga ezt a célt a test-gyakorlás, az ászanák útján éri el. Az ászanák stabil, kényelmes, szilárd, és küzdelmektől-, fájdalmaktól mentes kivitelezéséhez  szükséges a testet és a szellemet is megedzeni.

Női jóga

A női-jóga a hatha jóga gyakorlatait használva segít visszaállítani és megőrizni a női test egészségét.

Babás jóga

"A modern világ egyre gyorsuló tempója mellett kisbabáinknak minden lehetséges segítséget meg kell adnunk, hogy jó közérzetük, nyugalmuk alapjait megteremtsük. Ezekhez az alapokhoz életük során mindig vissza tudnak majd térni. ..."

Jógaliget AIR

A Jógaliget Air röviden összefoglalva: kihívást jelent, remek szórakozás, és nagyon hatékony!

Gerincjóga

Időnként vagy rendszeresen fáj a derekad? Még nem fáj semmi, de sokat ülsz a munkahelyen? Gyere el gerincjóga óránkra, mielőtt a porckorongod már csak műtéttel lehet „gyógyítani”!

Slow Flow jóga

slow flow jóga

Beautyrobic

És igen! Április 27.-ei kezdettel nálunk is berobban a BEAUTYROBIC őrület! Csütörtökönként 19:00-20:00-ig ! A Beautyrobic Leszámolás a zsírpárnákkal Vékony, lapos has Leszámolás a csípőtáji felesleggel Kerek popsi Méregtelenítés Bőrszépítés-feszesítés Meleg terem Vérpezsdítő zene Magabiztosság fejlesztés Stresszcsökkentés Női energiák aktiválása zsírégető olaj használata cellulit stop

Kezdő Hatha jóga

KEZDŐ HATHA JÓGA!

Morning Kondi

Ha célod a zsírégetés és/vagy az állóképességed, izomerőd fejlesztése, ha szereted a változatos, izgalmas gyakorlatokat, akkor ez a komplex edzés Neked való! 
 A pontosan felépített edzésterv, a rendszeres órán való részvétel, a változatos eszközhasználat és a legkülönbözőbb saját testsúlyos gyakorlatok bármilyen edzettségi szinten biztosítják a fejlődés lehetőségét, mert a gyakorlatokat mindenki a saját ütemében végzi, és ha szükséges, alternatívák is rendelkezésre állnak a feladat nehezítésére vagy könnyítésre.   Tökéletes választás a test és a lélek karbantartására. Fokozatos terhelés, intenzív alakformálás mindenki számára. Az óra első felében a szervezet bemelegítése és a keringési állóképesség fejlesztése történik. Eddzük a szívet azzal, hogy megvalósítjuk a jobb oxigén felhasználást. Az óra második felében intenzív alakformálás történik, melyben izmaink erejét, rugalmasságát, és az ízületek karbantartását végezzük.  

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az első óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Hétközben délelőtt recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»