Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 963 1601, recepcio@jogaliget.hu

« Dinamikus jóga Hot hatha jóga »

Hatha jóga

A jóga célja az elme lecsendesítése annak érdekében, hogy a világot és benne önmagunkat annak valóságában láthassuk. A hatha jóga ezt a célt a test-gyakorlás, az ászanák útján éri el. Az ászanák stabil, kényelmes, szilárd, és küzdelmektől-, fájdalmaktól mentes kivitelezéséhez  szükséges a testet és a szellemet is megedzeni.

HA-THA azt jelenti, hogy nap és hold. E két ellentétes energia együtt gyakorlása harmóniát hoz életünkbe. Az ászanák gyakorlása nyomán kialakul a test-tudatosság, a végrehajtáshoz szükséges koncentráció segítségével elengedjük a napi problémákat, feszültségeket.

 

A tradicionális hatha jóga egy teljes rendszer, melyet a gyakorló tapasztalás útján ismerhet meg és sajátíthat el. A testi gyakorlatok hatására nem csupán a test változik – erősödik, lazul és tudatosodik – hanem párhuzamosan a lelki folyamatokra is jótékony hatással van.

 

„A változást, amelyet látni szeretnél a világban, először önmagadon kell tapasztalnod.” Ghandi

 

A hatha jóga előnyös hatásai

  • erősíti az izmokat, mélyizmokat, tonizálja a belső szerveket
  • finoman lazítja, nyújtja az izmokat, ínszalagokat
  • stimulálja és beállítja a hormon- és nyirokrendszert, masszírozza a szerveket
  • serkenti a vérkeringést és a méreganyagok eltávolítását
  • energetizálják a testet
  • a koncentráció és a relaxáció oldja a feszültségeket, nyugtatja az érzelmeket

Órarend

kedd
19:00 - 20:30
jóga terem
szerda
17:30 - 18:30
MÁRIA & HAJNAL »
Nem bérletes óra!
jóga terem
csütörtök
18:30 - 20:00
ELVISZ »
MINDEN PÁROS HÉTEN! Jún 13, jún 27, júl 11  
jóga terem

« Dinamikus jóga Hot hatha jóga »

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»