Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 963 1601, recepcio@jogaliget.hu

« Slim-Traning TRX »

Zumba

A ZUMBA® a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, dinamikus táncokkal (Salsa, Rumba, Samba, stb.) tarkított fitness program. A Zumba úgy fogyaszt, hogy közben jól érzed magad a latin zenék és a fiesta hangulat miatt.

A ZUMBA® edzés és szórakozás! A ZUMBA® Fitness egy egyedülálló program, amely ötvözi a kardio edzést, a feszítést, a forró latin ritmusokat, a felhőtlen kikapcsolódást és a pozitív életerőt.

Az órákon szinte az összes latin tánc alaplépéseit megtanuljuk észrevétlenül. Salsa, merengue, cumbia, quebradita, reggaeton, latin, funk. A cél, hogy élvezzük a zenét és a mozgást. Nincs szükség tánctudásra, a lépések valóban könnyen követhetőek! Csak figyeld az oktató mozdulatait, és meglátod, része leszel Te is az "őrületnek" - mert ZUMBA® órán nincs határ!

A ZUMBA® csodálatosan formálja az alakot - hála az intenzív csípő, derék és fenék mozgásnak- emellett pozitív energiával tölti fel a lelket.

A közösen eltöltött idő alatt mindenki EGYENLŐ, mindenki GYÖNYÖRŰ és mindenki MOSOLYOG. :)

 

 

Egy kedves vendégünk, aki újságírással foglalkozik, ezt írta a Zumba óránkról:

Több okból is igyekeztem ignorálni a zumbát magasztaló dicshimnuszokat. Kezdjük azzal, hogy nem bírom a latin zenét. Igen, igen, néha persze van hangulata, de hogy egy teljes órán keresztül bénázva csípőt riszáló női csapatban azt hazudjam magamnak, hogy ez tulajdonképpen edzés… hát inkább nem, köszönöm szépen. Amikor pedig az egyébként is rendszeresen futó, bicikliző, tornázó, egyszóval fitt kolléganőm dagadó mellekkel ájuldozott, hogy zumbán volt, amitől még most is izomláza van, na, akkor már egészen biztos voltam benne, hogy öt perc után eleve elájulnék. Legjobb esetben is.

 

Úgy adódott, hogy a nagy, kísérleti fittness-szemlém során rögtön a 2. óra lett a zumba. Szó szerint a második: közvetlenül a jóga air után. Már az is gyanús volt, hogy az órára érkezők feltűnően beszédesebbek, kedélyesebbek és lazábbak, mint a többi látogató. Azt nem derítettem ki, hogy korábbról is ismerik-e egymást vagy csak itt ismerkedtek össze, mindenesetre ha az utóbbi a helytálló, akkor bátran nevezhetjük a zumbát egyfajta barátság építő foglalkozásnak is.

 

Az óra, azon belül pedig az oktató kifejezetten szórakoztató, de egyáltalán nem viccel. Csak kis erőt adott, hogy láthatóan az ő hátán is patakokban folyt a víz. A légszomj és izzadtság elkerülhetetlen velejárója ennek a mozgásnak, de valahogy annyira pörgős, jó hangulatú és lendületes, hogy az ember egyszerűen alig veszi észre, már milyen régóta zakatol a pulzusa a zsírégető tartományban. Nem vagyok nagy guru, de nyilvánvaló, hogy ez a mozgásfajta nem kifejezetten az egyes területek célzott formálására való, hanem általában véve a kondíció és állóképesség javítására, zsírégetésre, ezen felül pedig arra, hogy fülig érő szájjal kieressze magából az ember lánya a gőzt.

 

És hát a tánc. Még hogy rumba és klasszikus latin vonal! A koreográfia mozgalmas, de követhető, a tánclépések pedig sokkal inkább emlékeztetnek egy dögös hiphop klip elemeire. Kemény fenékrázásokkal, vagány odarúgásokkal, néhol egy-két pucsítással is persze, szóval úgy néz ki, lehetünk néhány percre orbitális sztárok, mert jár nekünk. Mielőtt valaki azt gondolja, mindehhez flitteres tornacipő dukál, hát nagyon téved. Elő a laza melegítőkkel és a kényelmes pólókkal! Hamarosan úgyis egy merő víz lesz az egész.  

 

Én értem, ha valaki jobban kedveli az elmélyülős, nyújtós, békésebb órákat. De aki kipróbálta és azt állítja, hogy nem élvezte egy kicsit sem a zumbát, az egészen egyszerűen hazudik.

Órarend

kedd
18:00 - 19:00
Ági »
Jelentkezz be: 0620/313-8585
zumba terem
csütörtök
18:00 - 19:00
zumba terem
vasárnap
19:00 - 20:00
zumba terem

« Slim-Traning TRX »

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»