Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 963 1601, recepcio@jogaliget.hu

Bejelentkezés

Bejelentkezés  a 

30/3671687-es telefonszámon

vagy a

recepcio@jogaliget.hu e-mailen


Kedves Barátunk!

 

Kérlek olvasd el az alábbi tájékoztatást, ha TRX,  Hot Iron, Jógaliget AIR, Köredzés órákra szeretnél bejelentkezni:

Kérlek , ha bejelentkeztél órára érkezz időben, mivel helyed az óra kezdés elött 5 percig tudjuk biztosítani!

Ha van bármilyen érvényes bérleted és be akarsz jelentkezni, akkor azt a Bejelentkezés menüpontban, telefonon, e-mailben vagy személyesen is megteheted. Ebben az esetben arra kérünk, hogy a bérleted hagyd a Jógaligetben.

 

Ha nincs érvényes bérleted, akkor az óra díjának előzetes megfizetésével, személyesen tudsz bejelentkezni. (TRX esetén a bérleti díjat bejelentkezéskor nem kell kifizetned.)

 

Ha még nem jártál a Jógaligetben, vagy szünetet tartottál, akkor első alkalommal bejelentkezhetsz telefonon vagy e-mailben is, de a következő alkalommal már arra kérünk, hogy válts bérletet, vagy előre fizesd ki az óra díját.

 

Mi történik akkor, ha nem tudok eljönni az órára?

 

Ebben az esetben óra kezdete előtt legalább 5 órával küldj egy e-mailt a recepcio@jogaliget.hu címre és jelezd, hogy melyik bejelentkezésed szeretnéd lemondani (dátum és időpont). Ha beteg lettél és nem tudod, hogy mikor tudsz legközelebb jönni, akkor jelezd, hogy az összes bejelentkezésed töröljük.

 

Ha egy reggeli órára (8, 9, 10 órásra) nem tudsz eljönni akkor előző nap este 8-ig küldj egy e-mail lemondást.

 

Kérünk, hogy a lemondásról ne SMS-t küldj, mert több telefont használunk a bejelentkezések fogadására és csak a fő számunkra érkezik meg az SMS.

 

Ha előzetesen befizetted a részvételi díjat, és időben lemondtad az órát, akkor a befizetett „foglalót” felhasználhatod egy másik órára történő bejelentkezésre.

 

Mi történik akkor, ha nem időben mondom le az órát?

 

Ebben az esetben az előzetesen befizetett részvételi díjad nem tudjuk visszafizetni. Ha 8-as vagy 16-os bérlettel jelentkeztél be, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletedről.

 

Ha nem fizetted ki előre az óra díját (lásd 3. pont), vagy korlátlan-/próba bérleted van akkor a következő látogatásod alkalmával fogjuk kérni a belépő díj kifizetését.

 

Miért van erre az egészre szükség?

 

Kritikaként kaptuk, hogy a zsúfoltabb időszakokban a népszerűbb órákra több héttel előre kell feliratkozni. Ennek ellenére mi azt láttuk, hogy a késői lemondás vagy lemondás nélküli távolmaradás miatt minden órán van 1-2 szabad hely, de a tartalékosokat már nem tudtuk értesíteni. Ezen változtatni kellett! 

 

A Jógaligetben arra törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. A fitness termünk mérete korlátozott, ezért nem azzal akarjuk ezt a helyzetet megoldani, hogy túlfoglaljuk az órát, és ha mégis eljön mindenki, akkor rosszabb szolgáltatást nyújtunk, mert így kisebb a hely és a rád jutó figyelem.

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»