Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 963 1601, recepcio@jogaliget.hu

« Gerincjóga Női jóga »

Hot jóga FLOW

A Hot jóga Flow sorozatban a jóga gyakorlatokat dinamikusabbá tettük azok kedvéért, akik szeretik a dinamikus mozgást és szeretnek hot jógázni. A különböző jógapózokat egymás után végezzük a légzés ütemére, és egy-egy pozícióban 5-8 légzésig időzünk. A dinamikus, de nem túl gyorsan végzett jóga gyakorlatok hatására erősödsz, rugalmassá válsz és a dinamikus mozgás segít fogyni. A hot jóga FLOW órát kezdőknek és haladóknak is bátran ajánljuk!

A Hot jóga FLOW sorozat ideális azoknak, akik szeretnék alakjukat formálni vagy leadni a súlyfeleslegüket. A gyakorlatokat 34-35 fokos melegben, magas páratartalom mellett végezzük, melynek méregtelenítő hatása van. Az anyagcseréd felgyorsul és az izmaid, ízületeid is jól fogják magukat érezni. A gyakorlás nem tanfolyam alapú, így bármikor be lehet csatlakozni a gyakorlásba.

 

Néhány gondolat arról, hogy mi a különbség a Hot jóga 1. és Hot jóga FLOW sorozat között.

 

Mindkét típusú órán kb. azonos számú ászanát gyakorlunk és az óra felépítése is hasonló, tehát először megérkezünk, ráhangolódunk a gyakorlásra, majd jönnek az álló gyakorlatok, melyek egy része erőfejlesztő, más része az izmok rugalmasságát fejleszti, majd a fekvő és ülő gyakorlatok következnek, melyek a különböző izmokat, szalagokat nyújtják és egyenesítik a hátat.

 

A Hot jóga 1. sorozatban inkább statikus módon, egymást követően gyakorloljuk a jóga ászanákat, míg a Flow sorozatban kicsit kevesebb időt töltünk az egyes ászanákban, de a dinamikus összekötő elemek, pl napüdvözletek segítségével átmozgatjuk a teljes testet, formáljuk az alakot.

 

Erő: ****

4 csillagot   adok a Flownak, mert az izomerősítés nem annyira intenzív, mint pl a TRX és Hot Iron esetében. Ennek ellenére az izomerősítő hatás jelentős, főleg a kezdő jógások fogják érezni, hogy még kellő izomerő híján beleremegnek egyes   pózokba.

Állóképesség:   ****

4 csillag a napüdvözletek miatt! Ha ezt a sorozatot a levegő kapkodása nélkül végig tudod   csinálni, akkor az emberek 95%-ánál jobb állóképességed lesz!

Gyorsaság: *

Ennél az edzésnél nem cél a gyorsaság növelése

Hajlékonyság:   *****

5 csillag a hajlékonyságnak. A jóga a kritikus izmokat nyújtja, az ízületek   mozgástartományát növeli. Imádom!

Fázisos vagy   tónusos izmok?

60% a fázisos és 40% a tónusos izmoknak. Ebben is különbözik a Hot jóga 1. sorozattól.

« Gerincjóga Női jóga »

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»