Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 963 1601, recepcio@jogaliget.hu

« Súlytalanság programsorozat! Beach Body/zsírgyilkos tabata/ »

Izolációs-Technikai Workshop!

Szeretsz táncolni, de úgy érzed nem vagy elég jó benne, vagy csak soha nem próbáltad? Szeretnéd szebben precízebben elsajátítani a mozdulatokat? Nincs elég önbizalmad? Fejlesztenéd nőiességed?
Ezen a Workshoppon a Brazil-popsifitness óráról már jól ismert Brazil tánc mozdulatokat és izolációs technikákat, valamint az órán végzett szuper popsi kerekítő gyakorlatokat fogjuk A-Z-ig átvenni és gyakorolni! Mert igen a gyakorlat teszi a mestert! Ahhoz, hogy igazán élvezni tudd az edzést, és a gyakorlatokat is helyes test tratással csináld elengedhetetlen egy kis gyakorlás, amit a csoportos órákon nem olyan egyszerű kivitelezni!

Ezen a workshoppon viszont sokat fogunk gyakorolni és lesz időm egyenként és oda figyelni és segíteni a mozdulatok helyes végrehajtásában, rendkívül hasznos technikákkal ismerkedhetünk, megtanulhatjuk, hogyan mozgassuk függetlenül testrészeinket, akár ellentétes irányba is. Különböző testrészek (mellkas, csípő, popsi) izolációja és egyszerre használata, változó technikákkal, mint például rázások, ütések, körzések.

A hangulat mint mindig 100% Caribi…félhomály…szuper zenék…Brazil-popsifitness egy kis extrával…
Gyere mindenképp, olyan ruhában amiben kénylemesen tudsz mozogni, és sexinek is érzed magad benne! Külső megjelenésünk nagy hatással bír lelki állapotunkra és ez fordítva is igaz. Sokszor érezzük úgy, hogy egyes ruhák “elveszik” önbizalmunkat, míg mások erővel töltenek fel.És mivel a gyakorlatokat tükörel szemben végezzük nagyon fontos amit viszont látunk, és nem biztos ,hogy egy bő melegítő naci és egy XL-es agyon mosott póló ugyan azt a látványt nyújtja majd mintha egy testre simuló ruhát veszünk fel amiben még dögösnek is érezzük magunkat.

Érzések…energiát generálnak és ezek az energiák újabb érzéseket…és ha jól érezzük magunkat a bőrünkben az egy pozitív energia ezáltal a kisugárzásunk is pozitív és akkor ragyogunk belül és kívül is egyaránt!
Ne feledjétek a Brazil-popsifitness lényege nem csak az edzés a kerek popsi, feszes combik…( ezek csak extrák)  A lényeg az Önbizalom fejlesztése és a Női energiáink felszabadítása!

 

Csak egyszer kell elindulni az úton, utána már minden megy mjad magától… ne féljetek lebontani a falakat magatok körül,ha egyszer felszabadulnak a Nőiesség energiái azok maradandó hatást hagynak maguk után!

Brazil-popsifitness (Izolációs technikai ws) :) bárkinek ajánlott, aki a mozdulatok helyes kivitelezését szeretné elsajátítani , aki a nőiességét szeretné fejleszteni…vagy aki csak egy kicsit ki szeretne kapcsolódni Szombat délután egy jó társaságban, szuper zenékkel és egy nagy adag Brazil tunningal!
Február 17. Szombat 17:00-18:30
Jegy ára:2500ft
Jelentkezz be a létszám korlátozott!
0630/367-16-87
recepcio@jogaliget.hu

« Súlytalanság programsorozat! Beach Body/zsírgyilkos tabata/ »

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»