Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 367 16 87, recepcio@jogaliget.hu

« Haladó hot jóga Beautyrobic »

Változatos hot jóga FLOW

Unod már a kötött sorozatokat? Valami újdonságra vágysz? Ezen az órán dinamikus jógasorozatunkat tesszük kevésbé kiszámíthatóvá.

Megtartva a Flow sorozatunk dinamikus formáját és felépítését, ezt az órát változatosabbá tettük azok kedvéért, akik szeretnének új kihívásokat, és a szokásostól eltérő ászanákat gyakorolni. A különböző jógapózokat egymás után végezzük a légzés ütemére, és egy-egy pozícióban 5-8 légzésig időzünk. A dinamikus, de nem túl gyorsan végzett jóga gyakorlatok hatására erősödsz, rugalmassá válsz és a dinamikus mozgás segít fogyni. A változatos hot jóga FLOW órát ajánljuk mindenkinek, aki már ismeri valamennyire a jóga ászanákat.

 

A változatos Hot jóga FLOW óra kiválóan alkalmas alakformálásra, erősítésre, nyújtásra, és mentális lecsendesedésre. A gyakorlatokat 34-35 fokos melegben, magas páratartalom mellett végezzük, melynek méregtelenítő hatása van. Az anyagcseréd felgyorsul és az izmaid, ízületeid is jól fogják magukat érezni. 

 

A gyakorlás nem tanfolyam alapú, így bármikor be lehet csatlakozni a gyakorlásba.

 

Hogyan különbözik ez az óra a Hot jóga FLOW-tól?

Az óra felépítését megtartjuk, tehát először megérkezünk, ráhangolódunk a gyakorlásra, majd jönnek az álló gyakorlatok, melyek egy része erőfejlesztő, más része az izmok rugalmasságát fejleszti, majd a fekvő és ülő gyakorlatok következnek, melyek a különböző izmokat, szalagokat nyújtják és egyenesítik a hátat. Nincs két egyforma óra – minden alkalommal más-más erőfejlesztő és nyújtó gyakorlatokkal találkozhatsz. Minden órán találkozhatsz a napüdvözletek valamely változatával, de azt nem mondjuk el előre, hogy melyikkel.

 

Erő: *****

A megszokott ászanákból kiszakadva még több kihívást találsz a gyakorlásban. A dinamikus, változatos gyakorlás intenzíven megmozgat olyan izmokat is, melyekkel nem dolgozol minden nap. Garantáljuk az izomlázat!

Állóképesség: ***

Nincs két egyforma óra, de az állóképesség fejlesztését a felfűtött terem mindenképpen elősegíti

Gyorsaság: *

Ennél az edzésnél nem cél a gyorsaság növelése

Hajlékonyság:   *****

5 csillag a hajlékonyságnak. A jóga a kritikus izmokat nyújtja, az ízületek  mozgástartományát növeli. A 34-35 fokos meleg ezt még hatékonyabbá teszi, miközben csökkenti a sérülés kockázatát

Fázisos vagy   tónusos izmok?

Nehéz megmondani, mert minden órán mást gyakorlunk. Összességében kissé több fázisos izomfejlesztő gyakorlattal találkozhatsz ezeken az órákon.

« Haladó hot jóga Beautyrobic »

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az első óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Hétközben délelőtt recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»