Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 963 1601, recepcio@jogaliget.hu

« Hot jóga FLOW Babás jóga »

Női jóga

Női jóga

Sokáig elképzelni sem tudtam, hogy a  női jógának milyen átütő ereje van a női testre, mekkora gyógyító és megtartó erő rejlik benne. Aztán kipróbáltam, megtapasztaltam és most szeretném átadni neked – bármely életkorban is jársz.

Mi is az a női jóga? A jógaórák mindig egy-egy téma köré szerveződnek, pl.: csípő, medence, gátizom stb.– melynek során megtanuljuk nyújtani és erősíteni a női szerveket, kioldani a feszültséget, a hormonrendszert egyensúlyba hozni finom, lágy mozdulatokkal.

Mert a csoda benned van. Hiszem, hogy belátással, megértéssel és gyakorlással megelőzhetőek, csökkenthetőek a női betegségek, teljesebb életet tudsz élni. A mindennapjaidban a reggeli rutinba könnyen beilleszthető gyakorlatokat is megtanítok neked. Néhány perces arcjógával pedig a arcbőrünket is ráncba szedjük.

 

A női-jóga a hatha jóga gyakorlatait használva segít visszaállítani és megőrizni a női test egészségét.

Gyakorlatai az altest energetikai rendszerét állítják helyre, megerősítik a gát területét, a medence és a has izmait. Elősegítik egy harmonikusabb ciklus kialakulását, ezzel csökkentve a menstruáció előtti és alatti fájdalmat, a menopauza okozta panaszokat.

 

Az órákon fontos szerepet kap a helyes légzés elsajátítása, mely támogatja szervezetünk hormonális rendszerének optimális működését, az idegrendszer stabilitását, az érzelmek harmóniáját.

 

A női-jóga segít önmagunk megismerésében, elfogadásában, nőiségünk teljes megélésében.

 

Különösen ajánljuk:

Egészségeseknek:

 • azoknak a hölgyeknek, akik babát szeretnének,
 • szülés utáni regenerálódáshoz,
 • rendszertelen ciklus helyreállításához,
 • gyenge medence izomzattal, vagy hüvelyizomzattal rendelkező hölgyeknek,
 • ugrálással és/vagy erős fizikai megterheléssel járó sportok vagy munka kiegészítéseként,
 • stressz oldásához,
 • változó kor panaszainak enyhítésére,
 • szexuális energiák felszabadításához.

Egészségügyi problémákra:

 • görcsökkel járó és/vagy rendszertelenül menstruálóknak,
 • inkontinencia, vizelet csepegés esetén,
 • női szervi problémákra (petevezeték elzáródás, mióma stb.),
 • aranyeres panaszokra,
 • szél, széklet visszatartási problémákra,
 • női hormonális gondokra.

« Hot jóga FLOW Babás jóga »

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»