Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 367 16 87, recepcio@jogaliget.hu

« Kezdő Jógaliget Air Core Yoga »

Kezdő Hatha jóga

KEZDŐ HATHA JÓGA!

Kezdő Hatha-Jóga

Teljesen kezdő órát keresel? Szeretnél megismerkedni a jógával, de nem tudod, hol kezd el? Akkor a kezdő hatha-jóga a te órád! Felejtsd el a nyakba akasztott lábú jógikat, mi most az alapoktól indulunk, elvárások nélkül, csak saját magadnak kell megfelelned. Felejtsd el az olyan negatív mantrákat, hogy „nekem merevek az izmaim”, „nem vagyok én már 20 éves”, vagy hogy „én nem vagyok elég hajlékony ehhez”, meglepődsz majd mennyi rejtett erő és rugalmasság van a testedben és milyen kiegyensúlyozott lehet a lélek a mindennapokban. 
Amit kaphatsz a jóga gyakorlástól…
- csökkennek a hátban és nyakban kínzó fájdalmak, javul a testtartás, erősödik a teljes test, könnyebb mozgás a mindennapokban
- tónusosabb izmok és vonzóbb megjelenés, teljes körű átalakulás
- növekszik a koncentrációs képességed, hatékonyabb a munkavégzés, nő a testtudat
- javul a légzéstechnikád, több oxigén jut minden egyes sejthez, ezáltal nő az életerőd
- nyugodtabb a lélek, csökken a belső feszültség és nő a stressz tűrő képességed
Az óra 60perc, melyben három fő részből tevődik össze. Az első részben a mozgásra és az arra való teljes koncentrációra helyezzük a hangsúlyt, összehangolva azt a légzéssel. Rövid ráhangolódás után átmozgatjuk a testet, majd állógyakorlatok, egyensúlygyakorlatok, ülőgyakorlatok, hátrahajlások és végül fordított testhelyzetek következnek. Kiaknázzuk ami benned van, de tiszteletben tartjuk a te saját, egyéni határaidat. Az óra utolsó harmadában rövid légzésgyakorlatokkal és elmélyüléssel kerülünk közelebb saját magunkhoz, majd szisztematikus és teljes ellazulással, relaxációval pihenjük ki az előző napok terheit. Légy bátor és kóstolj bele a jóga világába, csak nyerhetsz vele! Szeretettel várlak az órán szerda délelőtt

Órarend

péntek
19:00 - 20:30
jóga terem

« Kezdő Jógaliget Air Core Yoga »

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az első óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Hétközben délelőtt recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»