Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 367 16 87, recepcio@jogaliget.hu
Zumba Simivel!Február 24. Szombat INGYENES bemutató óra!!

Zumba Simivel!Február 24. Szombat INGYENES bemutató óra!!

HÖLGYEIM FIGYELEM!!!
Csapatunk legújabb tagja Salga Imre alias Simi, Február 24-től Szombatonként 16:00-tól egy szuper tüzes Zumba órával vár titeket szeretettel!Bemutatkozó óra Február 24-én INGYENES!!!! Gyertek, gyertek nem fogjátok megbánni!!! 

Brazil-Izolációs-Technikai Workshop!

Brazil-Izolációs-Technikai Workshop!

Február 17-én Izolácós Technikai Workshop!! 17:00-18:30-ig!!!

Szeretsz táncolni, de úgy érzed nem vagy elég jó benne, vagy csak soha nem próbáltad? Szeretnéd szebben precízebben elsajátítani a mozdulatokat? Nincs elég önbizalmad? Fejlesztenéd nőiességed?
Ezen a Workshoppon a Brazil-popsifitness

Súlytalanság programsorozat! 2. rész február. 24.  14:00!

Súlytalanság programsorozat! 2. rész február. 24. 14:00!

 
Czutor Ági, személyi és súly coach segít abban, hogy minél hatékonyabban el tudd érni az álom súlyodat. A diéták többnyire hatástalanok, a leadott kilók pedig idővel gyakran visszakúsznak. A "Súlytalanság" program tartós eredményt garantál és követi az egyéni igényeket. Hozd magad formába testileg, lelkileg és mentálisan is! Regisztrálj a "Súlytalanság" programsorozatra, melynek 2. részét 2018. február 24-én 14 órakor tartjuk a Jógaliget és Fitness Stúdióban. Minden résztvevő aki legalább 2 előadáson részt vesz egy 2 alkalmas próbabérletet, vagy egy 15%-os masszázs kupont kap ajándékba. 
Hangfürdő  -Út a lelkiismeret tavához meditáció

Hangfürdő -Út a lelkiismeret tavához meditáció

Kedves Vendégeink!

Március 4.-én Vasárnap 15:00-16:00-ig ismét Hangfürdő Katával!

Út a lelkiismeret tavához meditáció!

 
Power jóga workout! Február 8-tól!!! Minden csütörtökön 17:00-18:00-ig !

Power jóga workout! Február 8-tól!!! Minden csütörtökön 17:00-18:00-ig !

Újdonság a Jógaligetben! Power jóga workout!

Új edzés forma ami ötvözi a jógát és a saját testsúlyos edzést!!!!

Órarendünkben Február 8-tóll minden csütörtökön 17:00-18:00-ig! 

Ajánlott fogyni vágyóknak, vagy akik szeretnének formásodni, nyújtani esetleg erősödni. Az óra kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott mert a gyakorlatok kivitelezése nem nehéz, a hangsúly a kitartásukon van!

1 2 3 4

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az első óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Hétközben délelőtt recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»