Google+
Youtube
Hívjon minket
Elérhetőségeink: +36 30 367 16 87, recepcio@jogaliget.hu

« Kezdő TRX Slim-Traning »

Hot pilates

Használd az erőteljes nyújtást, méregtelenítést, és erősítést elősegítő felfűtött termet pilates gyakorlásodhoz is!

Ezen a 90 perces foglalkozáson Joseph Pilates klasszikus matrac-gyakorlataival találkozhatsz 34-35 fokra felfűtött teremben.

 

A klasszikus pilates gyakorlatokat kontrolláltan, pontosan, erőközpontunk, és légzésünk segítségével valósítjuk meg. A fűtött teremben intenzívebb nyújtás valósítható meg a sérülés kockázata nélkül, miközben a méregtelenítő folyamatok is elindulnak. Szépen formálja, szálkásítja a testet, már néhány alkalom után is látványos változásokat tapasztalhatunk.

 

Az intenzív gyakorlást 15 perces pihentető relaxációval zárjuk.

 

Erő: *****

A Hot Pilatestől a  törzs izmai szépen erősödnek, szálkásodnak. A felfűtött terem nehezíti a gyakorlást, kihívás elé állítja a gyakorlott pilates gyakorlókat is.

Állóképesség: ***

Ez a body&mind típusú edzés a felfűtött terem miatt megdolgoztatja szív- és érrendszeredet is.

Gyorsaság: *

Ennél az edzésnél nem cél a gyorsaság növelése

Hajlékonyság: *****

A Hot Pilates nagy hangsúlyt helyez a tónusos izmok nyújtására, és a melegben ez könnyebben is megy.

Fázisos vagy tónusos izmok?

A törzs tónusos izmai erősödnek, de a lábemelések miatt a fázisos lábizmok, farizmok is formálódnak.

« Kezdő TRX Slim-Traning »

Nyitva tartás:

Nyitás az aktuális órarendnek megfelelően, az első óra előtt minimum fél órával.
Zárás az utolsó óra után fél órával.

 

Az órákat pontosan kezdjük, érkezz időben!

 

Hétközben délelőtt recepció nélkül üzemelünk (az ajtót órakezdés előtt pár perccel bezárjuk!)

Értékelj minket!

Írd meg véleményedet! »

Dán Bea

Köszönet Dórinak a mai hot jóga óráért! Dóri óráin felfrissül a testem és feltöltődik a lelkem! Örülök, hogy rátaláltam a Jógaligetre! Bea

Tovább»
Kiss Luca

Nagyszeruek Nori hot joga 1 orai! Minden aszanahoz nagyon reszletes magyarazatot kapunk, szinte minden testreszre vonatkozoan.

Tovább»
Kriszta Rita tegnapi spinning órája fantasztikus volt! "Tomboltunk" a Poison hallatán, a Mount Everestre is feltekert volna az egész csapat! Szuper volt! Tovább»
Kiss Tamás

Bea és Zoli hot-jóga foglalkozásai feltöltenek, Rita spinning-, Csilla hot iron- és Dóri TRX-edzéseit vétek kihagyni, köszönöm Nektek!!

Tovább»
Bori

Október vége óta az őszi-téli sötét és hideg estéket nem tölthetném jobban, mint a hot jógán izzadva-lazítva vagy a TRX alatt remegve-nevetve :)

Tovább»
Dr. Kliment Zsófia

Rita spinning órái nagyon jók. Sok edző óráján voltam már, és sokszor tapasztaltam azt, hogy inkább az edzőről szólt az óra, mintsem a résztvevőkről, de szerencsére itt nem a helyzet.

Tovább»
Koszorus Gabriella

Jóga órákra szoktam járni, kedvencem a Hot jóga és a Hot- jóga flow. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. Teljesen elfelejted a napi stresszt és csak magadra figyelsz ezalatt az órák alatt!

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget! Nagy öröm, hogy hozzátok járhatok! A legutóbbi hot jóga nagyon remek volt!

Tovább»
Germann Eszter

Kedvenc óráim a hot jóga flow, illetve a szabadban lévő jógaórákat nagyon jó ötletnek tartom.

Tovább»
Szalma Anna

Kedves Jógaliget oktatók! Március elején költöztem a kerületbe, kis idő elteltével fedeztem fel a jógaligetet, nagyon elégedett vagyok!

Tovább»
Cho Okhwa

Már tavaly nyár óta mondhatni rendszeresen járok jógázni és nagyon megszerettem. A hot jóga 1. sorozat volt az első óra, amit kipróbáltam, és azóta is mindig, ha ezt választom nem csalódom, mert felfrissít, megnyugtat és átmozgat. A 08.05-i órán a hullámzás és madárcsicsergés különösen megnyugtató volt!

Tovább»
Adrienn

Csak ajánlani tudom a jógaligetet, régóta háfájással küzdök, már az első gerincjóga után javult a helyzet! A hangulat remek és minden kérdésre szívesen és türelmesen válaszolnak:) Szóval,szerintem gyertek:)

Tovább»
Andi

Február óta járok hozzátok jógázni, és azóta mára teljesen elmúlt a szédülés.

Tovább»